Bliv en ørn til Powerpoint!

Bruger du ofte powerpoint på arbejdet, når du skal lave diverse præsentationer? Men har du lidt svært ved at finde hoved og hale i programmet? Eller kunne du bare godt tænke dig at blive lidt bedre til det?

Læs med her og få nogle gode ideer om, hvor dan du gør det!

 

Tag på kursus

En rigtig god måde at lære noget som helst nyt på er simpelthen ved at tage et kursus i det.

Hvis du ofte bruger powerpoint på arbejdet eller i andre forskellige sammenhænge, så bør du seriøst overveje at tage et PowerPoint kursus. Med et kursus vil du blive guidet igennem alle de forskellige sider af programmet og får mulighed for at stille de mange mærkelig spørgsmål du må have.

Husk at der ingen dumme spørgsmål er! Hovedpointen er, at du gerne skal have noget ud af kurset og føle dig komfortabel med programmet, når kurset er overstået. Så spørg endelig løs og sørg for, at du kan programmet ud og ind, før du forlader kurset.

 

Gennemgå dit powerpoint før præsentationen

En anden måde at sikre sig en rigtig god præsentation med sit powerpoint er lige at tjekke det igennem en ekstra gang før du fremlægger. Hvis du har mulighed for det, så tjek gerne powerpointet igennem med den projekter, som du skal bruge under præsentationen. På den måde er du sikker på, at der heller ikke opstår noget teknisk miskommunikation mellem projektoren og computeren til fremlæggelsen.

Tjek alle de links igennem, som du har sat ind i powerpointet. Sørg for at de virker og sørg for, at lyden er høj nok, hvis du skal fremvise nogle videoer.

Tjek samtidig også lige at der ikke står noget mærkelig tekst og rode ind foran en graf eller anden figur, hvis du skal vise det. Nogle gange kan tingene inde i ens powerpoint godt rykke sig lidt på mystisk vis og det er langt rarere lige at have styr på tingene, inden du stiller dig op foran en større flok mennesker for at fremlægge.