Find de rette profiler til din virksomhed med headhunting

Headhunting er ikke, som mange går og tror, et fænomen, som er forbeholdt de største og rigeste virksomheder. Før i tiden har det givetvis forholdt sig sådan, at headhunternes kunder fortrinsvis var multinationale og etablerede koncerner, firmaer og konglomerater, som søgte efter deres nye top chef, økonomi chef eller lignende tunge erhvervsprofil ved hjælp af en professionel headhunter.

Men dagens arbejdsmarked ser anderledes ud, og der eksisterer i Dagens Danmark mange små startup virksomheder, som har brug for markante og skarpe profiler for at kunne vækste og ekspandere. Dette skyldes, at flere og flere mindre virksomheder beskæftiger sig med teknisk avancerede emner, så som IT udvikling, biotek, og forskning. Hertil skal der selvsagt bruges højt specialiseret arbejdskraft i form af medarbejdere med den rette uddannelse, viden og ekspertise, samt dygtige ledere, som har erfaring i forretningsudvikling og styring af projekter inden for netop det arbejdsområde, firmaet excellerer i.

De rette medarbejdere til de kritiske stillinger med professionel headhunting

Derfor har flere og flere headhuntere samtidig specialiseret sig i at indhente talenter til virksomheder inden for disse brancher. En dygtig headhunter har ikke alene en stor viden om – og erfaring med – processerne inden for HR og rekruttering – han eller hun har også erhvervet sig et omfattende branchekendskab samt en evne til, hurtigt og sikkert, at sætte sig ind i en virksomheds kerneområder og DNA. På baggrund af denne viden kan en headhunter være behjælpelig med at identificere virksomhedens behov – nuværende såvel som fremtidige – og her ud fra kunne sætte en stillingsbeskrivelse op, ud fra hvilken den kommende medarbejder skal indkredses. Og derefter vil headhunteren konsultere sit netværk og sin emnebank – den såkaldte search and select database – for at finde netop den kandidat, som passer ind i din virksomhed.

Du kan læse meget mere på dedikation.dk