Gør boligdrømmen til virkelighed med et lån til istandsættelse

18 april 2021
Camilla Skøtt

Drømmer du om at kaste nogle penge i dit hjem, så det fremstår nyt og lækkert, men har du lidt svært ved at finde pengene på din konto netop nu, hvor du ellers er klar til at gå i gang? Så kan et lån til istandsættelse være vejen frem.

Det er de færreste danskere, der kan købe et hus eller en lejlighed kontant. Uden at skulle forbi banken for at låne penge. På samme måde er der mange boligejere, der har brug for et ekstra lån, hvis hjemmet på et tidspunkt skal sættes i stand. Gælder det også for dig, kan du med fordel læse med her – eller du kan tage et kig på denne side: https://ikanobank.dk/laan/istandsaettelsen 

Når du skal låne penge, skal du overveje, om du vil låne dem i din traditionelle bank, hvor du skal sidde ansigt til ansigt med din bankrådgiver, eller om du hellere vil låne dem online og dermed slippe for at stille sikkerhed for lånet. Begge dele kan være en god idé – det er i virkeligheden op til den enkelte.

Online lån er ikke længere for de lyssky

Da de første online lån så dagens lys, var det noget, der primært var forbehold de lyssky typer, der ikke kunne få lov at låne penge i banken. Sådan er det ikke længere. Du bliver også kreditvurderet, når du ansøger om et online lån, og du får tilbud vilkår, der som regel er på højde med dem, din egen bank kan tilbyde – måske endda bedre.

Den primære forskel på at låne på nettet og i en fysisk bank er, at du ved online lån ikke skal stille sikkerhed for lånet. Der bliver altså ikke taget pant i din bolig, når du bruger pengene på istandsættelse. Samtidig slipper du for at sidder overfor din bankrådgiver og blive vurderet – en situation de færreste af os bryder os om.

Flere Nyheder