Hvilket iPhone cover til hvilken iPhone?

Var du klar over, at der efterhånden findes mange forskellige slags iPhone-udgaver derude på markedet?

Siden den verdenskendte smartphone gjorde sit indtog på verdensscenen, har den været en uomgængelig del, ja, hvis den ikke lige fremfrem er hovedeksemplet på, hvad man tænker på, når snakken falder på “smartphone”, selvom der findes en del andre smartphone-udgaver, der kom både før og efter den velkendte iPhone.

Den første iPhone blev lanceret for over ti år siden, og siden da er det blevet en hel seance og et event, man taler meget om forud for offentliggørelsen af den næste iPhone i serien, der som regel lander et år efter den forrige.

Den næste iPhone i rækken plejer at blive lanceret med parolen om at være bedre end den tidligere og generelt fungere bedre, men det bliver også ændret på størrelsen af telefonen tit og ofte, hvilket er ensbetydende med, at man skal holde øje med, hvilket iphone cover man køber.

Det umiddelbare logiske ville netop være, at man tror, man kan benytte coveret fra ens tidligere iPhone, hvis man ejede sådan en, og sætte det på ens nye. Det kan også være, det er ens første iPhone, hvorfor man bare skynder sig at købe et cover i butikken eller online, uden man har noteret sig, om det egentlig passer.

Det er netop mere regelen end undtagelsen, at man skal hen og udskifte en del af komponenterne, man allerede havde til den tidligere iPhone, når man køber en ny. Dette gælder blandt andet opladeren, som man nogle gange er heldig at få med i købet, mens man meget ofte selv skal hen og købe et nyt cover, der passer til ens behov.

Hold derfor øje med, når du køber dit nye iPhone cover i butikken eller online, at det passer til lige den model, du ejer i øjeblikket.