Hvornår kan man tillade sig at forhandle om gulvslibning priser?

Det er lidt morsomt, når man ser på det oppefra, at der er nogle varer, hvor vi mennesker næsten forventer, at vi kan prutte og forhandle om prisen – for nogle går der ligefrem sport i den, hvor de blot ser prisen på en given vare eller service som vejledende – mens man andre gange aldrig overvejer, at man kan gøre det samme i andre situationer.

Du kan reelt forhandle med din købmand om, hvad en liter mælk skal koste.
Men mange af os gider nok næppe at bruge så meget tid og energi på relative små beløb, så vi vælger at droppe den kamp.

Men når der så er tale om nogle større varer og ydelser, som der reelt kan komme til at koste en del, så vil man gerne forhandle.

Et eksempel kunne i denne her sammenhæng være, at man overvejer at få lavet gulvafslibning af følgende: https://dbf-gulvservice.dk/ 

Men angående prisen er man klar på forhandlinger med det samme, om man ser et prisskilt eller ej, men hvornår skal man så gøre dette?

Nogle firmaer skriver en specifik pris forud for den slags arbejde, mens andre mere siger, at man kan sjusse sig lidt frem til den, men det kommer meget an på, hvor meget arbejde der er med opgaven, hvilket man først kan se, når man kaster sig over den.

Derfor besigtiger nogle gulvafslibere da også en opgave, før man vælger en dag, man kan komme ud at udføre tjansen, så man har en direkte fornemmelse af, hvad det vil kræve at udføre opgaven.

Og det er jo netop i den situation, hvor man åbner op for, at man ikke kan sige en specifikt pris, at man måske kan forhandle sig til dette.

Derfor er det bedste nok, at man ikke slår sig på en pris i starten, men at man venter til bagefter, hvor der er større vindue for forhandlinger-