International forsendelse med TNT

Står du for at skulle foretage en international forsendelse – enten som privat person eller som virksomhed – er det om at vælge en operatør med international erfaring og ekspertise, som for eksempel TNT.

Tryg og professionel forsendelse med TNT

TNT er en international fragt- og kurér service, som har rødder i Australien. TNT har siden 2015 været en underafdeling af Amerikanske FedEx, og deler denne operatør verdensomspændende logistik netværk af distributions centraler og fragt centre. Den dag i dag leverer TNT dør til dør forsendelse mellem mere 200 lande verden over. TNT servicerer såvel privat personer som virksomheder, og skeler ikke til hverken kundens eller forsendelsens størrelse. Alle nyder godt af TNTs høje service niveau og professionelle håndtering af forsendelser, uanset om der er tale om indenrigs forsendelser eller på tværs af landegrænser, oceaner og kontinenter.

Med TNT er du sikret stor ekspertise fra en virksomhed, som har mange års erfaring med forsendelser af alle typer og kategorier. Hvad end du blot skal sende en enkelt pakke til et familie medlem på den anden side af kloden, eller du som virksomhed står med et stort antal colli forsendelser til samarbejdspartnere eller forhandlere i andre verdensdele, kan du finde en god og passende løsning med TNT.

Find din TNT forsendelse hos pakke.dk – hurtigt og gratis

Er du interesseret i at finde en god og billig forsendelses model med operatøren TNT, kan du spare besværet med timelang research ved at benytte pris sammenlignings portalen pakke.dk. På pakke.dk kan du til hver en tid finde den billigste forsendelses model med din foretrukne operatør, uanset om dette er Post Nord, DHL, DAO, GLS, FedEx, UPS eller TNT. Du skal blot indtaste mål og vægt samt destination på din pakke, eller tilsvarende info for din colli forsendelse, så finder pakke.dk den mest optimale forsendelses metode frem til dig. Og derefter kan du bestille din forsendelse direkte via pakke.dk.

Læs mere om TNT Danmark på pakke.dk

Posted in TNT