Prøv rejser til Hurghada som et alternativ

02 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Du sidder måske og tænker: Rejser til Hurghada, hvad er det nu for noget?

Og det er helt forståeligt, hvis du ikke er så geografisk orienteret, at du ikke har hørt om dette sted før, for det er ikke lige så kendt for de almindelige danskere som Mallorca, Rhodos eller Kreta.

Men vi kan sige så meget, at det er et sted i Egypten, og så kan det måske være, at det varmer lidt mere ved tanken om at rejse dertil, når du ikke lige kunne placere det på et kort og regne ud, om du skulle pakke noget varmt eller koldt tøj.

Desuden ville du og familien egentlig gerne et varmt sted hen, men I gider nemlig ikke de mere velkendte destinationer, fordi der er så mange turister, det er dyrt, og man oplever egentlig ikke det ægte miljø, fordi det er så inficeret på at lokke turister i – netop – turistfælder.

rejser Hurghada

Prøv rejser til Hurghada som det nye

Man har jo nok drømt om at komme til Egypten, men det er som regel Kairo eller et af de andre mere kendte steder, som folk tager til, men så kan man risikere, at man ender i de områder, hvor det netop er for meget turistet.

Derfor skal man netop prøve at tage til et mindre kendt sted, for så oplever man det autentiske land fra en anden vinkel, hvor man oplever lokalbefolkningen, maden og naturen, som den virkelig er, og hvor man ikke har poleret det (alt for meget).

Desuden kan man stadig komme hen til de mere kendte steder, hvis man ønsker at opleve dette, mens man er der.

Man kan komme hjem og berette om et virkelig spændende alternativ til det, som de andre oplever – eller man kan holde det som en hemmelig for sig selv til brug igen senere.

Flere Nyheder