Sådan rengør du dit badeværelse

15 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Vil du gerne være sikker på, at dit badeværelse ser pænt og rent ud hele tiden? Så har vi skrevet nogle tips til dig, om hvordan du rengør dit badeværelse allerbedst. Et rent badeværelse betyder nemlig et sundt miljø for dig, hvor der ikke vokser bakterier på dine overflader, eller der er en masse kalk på dit inventar. Læs med her, om hvordan du kan rengøre dit badeværelse.

 

image

 

1. Sådan rengør du dit toilet

Et toilet er nok det sted på badeværelset, hvor der kan vokse allerflest bakterier. Her skal du rengøre mere ofte end f.eks. dit bruserum. Selvom det ikke er det mest interessante at gøre rent, så skal du huske at få det gjort alligevel. Du kan bruge almindelig universalrengøring til at fjerne det første lag med, og herefter kan du bruge det, der hedder Rens Let.

Med Rens Let kan du også fjerne kalk og andet snavs, der har vokset sig på toilettet og rundt om det. Du skal også bruge en toiletbørste til at rengøre krummen med, så der også er et rent miljø dernede. Her er et lille tip, hvor du kan tilføje lidt toiletrens i bunden af din toiletbørsteholder. Så er der altid lidt sæbe, der kan gøre toilettet rent, når andre benytter sig af toiletbørsten. 

 

2. Sådan rengør du dit badekar

Hvis du har en heldig ejer af et badekar, så skal dette også rengøres ofte. Hvis du benytter dig ofte af badekarret, så kan der komme en del kalk på badekarret, og herudover kan der sidde rester fra dine badesalte, olier eller shampoo, som du har brugt, imens du har været i badekarret.

Du kan bruge Rens Let her også, da det er effektivt imod kalkaflejringer. Rengøring af badekar er vigtigt at få ordnet, hvis man har et. Fordi det kan hindre andet snavs i at vokse frem på dit badekar, og herudover kan regelmæssig rengøring forlænge levetiden af dit badekar. 

Flere Nyheder