Slip de smertefulde spændinger med en smart massagepistol

25 januar 2021
Astrid Pedersen

Føler du dig ofte anspændt i kroppen for eksempel i nakke- eller skulderregionen – eller er dine lår nærmest permanent spændt op? Så kan du overvej at prøve med en massagepistol.

Hvad er en massagepistol?

En massagepistol er et aggregat til effektiv massage af spændte muskler som er ramt af hårde infiltrationer. Ved hjælp af såkaldt perkussiv eller vibrerede behandling hjælper en massagepistol med at løsne diverse spændinger og knuse de hårde og smertefulde muskel knuder som giver anledning til problemer.

I modsætning til de velkendte myofasciale redskaber til massage så som for eksempel foam rolleren, som kan give lignende resultater, kan massage fra en massagepistol målrettes bestemte problemområder. En foam roller kan godt virke ubehagelig fordi den behandler forholdsvis stor områder af det ømme og spændte bindevæv. En massagepistol tilbyder en mere strømlinet og målrettet løsning.

Denne form for slagterapi er ikke altid fuldt ud tilstrækkelig når det handler om total eliminering af muskel ømhed, men kan øge blod gennemstrømningen i et specifikt muskel område hvilket kan være særdeles virksomt i forhold til reduktion af inflammation og muskel spændinger samt fjernelse af ophobede affalds stoffer. Atleter og body buildere samt andre former for sports og idræts udøvere anvender som oftest massagepistolen i forbindelse med opvarmning forud for aktivitet, eller for at blødgøre musklerne efter hård træning.

Som sådan er en massagepistol et ganske glimrende alternativ til daglig massage og et fint supplement til træning og øvrig krops behandling. Du vil med sikkerhed kunne mærke en god effekt fra din massagepistol efter en ganske kort periode med regelmæssig anvendelse som angivet oven for. Og du vil efter al sandsynlighed kunne nyde godt af langtids effekterne ved brug af en massagepistol hvis du gør behandlingen til en fast rutine.

Du kan læse mere om bestille din massagepistol online hos Altermed Wellness på altermed.dk.

Flere Nyheder