Tømmerhandel til den kvalitetsbevidste

Tømmerhandel – Professionelle resultater 

Et stærkt fundament er grundlaget, for alt hvad vi foretager os. Robusthed, styrke og holdbarhed, er kendetegnende for de vigtigste valg i livet. Derfor er valg af materialer til dit hjem, ingen undtagelse. Vores træ er udvalgt af de højeste kvaliteter, for at sikre dig de bedste og mest professionelle resultater. Uanset hvilken type arbejde der skal udføres, har vi de nødvendige remedier, til at føre dine renoverings-drømme ud i livet. For at garantere renovering som du vil nyde godt af, mange år ud i fremtiden, så er det af yderste vigtighed at udvælge de specifikke materialer, som egner sig bedst til formålet. Derfor står vores servicemindede og erfarne personale altid klar, til at give dig sparring og professionel rådgivning omkring alle vores produkter. 

Vores sortiment dækker bredt og inkluderer alt hvad du måtte have brug for, som professionel eller nybegynder, inden for tømrer erhvervet. 
Vores udvalg dækker, men er ikke ekskluderet til: 

• Hvidt træ
• Plader og krydsfinér
• Lister 
• Lager limtræ 
• Runde stolper + rafter 
• Terrassebrædder 
• Udvendig beklædning
• Trykimprægneret træ 

Har du behov for en anden sort eller udformning af træ, end ovenfor beskrevet, står vi selvfølgelig stadig klar til at hjælpe dig. At finde finde de korrekte materialer er altafgørende, for levetiden og udseendet af det færdige resultat. Vores vigtigste prioritet er at du er tilfreds, så vi vil hellere end gerne tage en snak med vores nøje udvalgte leverandører, for at finde dig det eksakte træ du ønsker. Dette vil selvfølgelig foregå inden for en tidsramme, som passer til dit skema og potentielle deadlines. Vi har siden 1961 assisteret danskerne, i at finde kvalitetsmaterialer til deres bygningsprojekter og vi vil meget gerne gøre det samme for dig. 

Ønsker du mere viden omkring tømmerhandel, forskellige typer af træ eller noget helt tredje? Så kan du med fordel se med på Byggecenter.dk’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information omkring dette. https://www.byggecenter.dk/