Ved salg af bil er her et ret så nyttigt tip

Hvis du går med tanker om, at du gerne vil foretage salg af bil, om det så er en enkelt bil, et par stykker, hvis du ligger inde med så mange; en specialbil, en veteranvogn eller andet, så kommer vi lige med forslag til, hvordan du virkelig kan teste den igennem:

Afprøv den i udlandet!

Det er klart, at du som potentiel køber nok ikke får lov til at køre bilen længere væk end at kilometer fra sælgers bolig, men hvor meget kan man egentlig nå at få afprøvet bilen på så kort en køretur i sådan et flad land som vores?

På den tur får man blot en fornemmelse af køretøjet, hvordan det kører, om det holder sammen, siger mærkeligt, lækker eller andet – men man ved reelt ikke, hvordan den vil klare sig på længere sig eller ved større udfordringer.

Så man køber faktisk lidt en kat i sækken, selvom sækken er lidt gennemsigtig, og man godt selv ved, at der vist nok gemmer sig en kat dernede, men man ved bare ikke, hvordan den har det.

Man må selvfølgelig også stole på hinanden, så hvis man som sælger skal komme med nogle gode salgsargumenter, så kan man sige, at bilen også kan klare sig i udlandet ved kuperet terræn, bjerge, smalle stræder, hidsig varme og hård kulde.

Men én ting er jo selvfølgelig, hvad man har sagt om det, men hvis man ligefrem kan vise billedbeviser på det, så har man nok også en større chance for at, at den potentielle køber vil tro på det.

Desuden gør denne bonding også, hvor man viser billeder, at man knytter en nærmere forståelse for hinanden som bilejere, hvor man kan udveksle erfaringer, og så er kunden måske mere villig til at gå på kompromis med prisen, som kommer en til fordel.